Місто

Влада Житомира хоче виставити на аукціон приміщення біля ринку на Польовій

26 September 2019, 17:56

До переліку об’єктів комунальної власності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації у 2019 році, хочуть додати нежитлове приміщення у будинку на вул.Вітрука.

Відповідний проєкт рішення сесії 26 вересня оприлюднили на сайті міської ради.

Приміщення загальною площею 107,2 кв.м. знаходиться у будинку №41 на вулиці Вітрука – багатоповерхівка біля «Сімейного ринку» на Польовій. Об’єкт знаходиться на балансі КП «Регулювання орендних відносин».

Проєктом рішення також передбачено, що приміщення виставлять на аукціон.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації - окреме майно – нежитлове приміщення Житомирської міської об’єднаної територіальної громади загальною площею 107,2 кв.м, літера «А», що розташоване за адресою: м.Житомир, вул. Вітрука, 41 (реєстраційний номер 38845831) та перебуває на балансі комунального підприємства «Регулювання орендних відносин» Житомирської міської ради», - йдеться у п.2 проєкті рішення сесії.

За адресою вул.Вітрука, 41 в березні 2016 року було утворене ОСББ «Калина 41». У цьому будинку колись знаходилась аптека №4 комунального підприємства «Фармація».

Як повідомляв Житомир.info, за рік функціонування системи ProZorro.Продажі влада Житомира продала з аукціону комунальної нерухомості на 101 млн 976 тис. грн і займає друге місце в Україні по об'єму залучених від малої приватизації коштів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада приватизація аукціон нерухомість  
Матеріали по темі