Події

Неподалік Житомира зіткнулися дві фури та бус, на місце викликали «швидку»

26 September 2019, 19:31

За Житомиром, на бердичівській трасі, 26 вересня сталася ДТП за участю двох вантажівок та мікроавтобуса.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На трасі біля Гуйви – ДТП: дві фури та мікроавтобус», – пишуть читачі.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info розповіли обставини події й зазначили, що внаслідок зіткнення автомобілів травмувалася пасажирка одного з них – буса.

«Виклик надійшов о 16:46 год. про ДТП за участю трьох транспортних засобів: DAF, Volkswagen Т5 і MAN. За попередньою інформацією, на перехресті стояв легковий автомобіль, який пропускав пішоходів, під’їжджав DAF, ззаду за ним їхав Volkswagen Т5, водій якого пригальмовував, побачивши, що стоять транспортні засоби. MAN ззаду вдарив Volkswagen Т5, бус розвертає і зачіпає DAF. Травми отримала пасажирка Volkswagen Т5. Ймовірно, у неї переломи обох ніг. На місці працює швидка медична допомога, травмовану забирають до лікарні №1. На місці ДТП також працює слідчо-оперативна група, екіпаж патрульної поліції забезпечує охорону місця події і регулювання дорожнього руху», – повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Старший інспектор пресслужби патрульної поліції також надала деяку інформацію про водіїв автомобілів-учасників ДТП: за кермом DAF був громадянин Республіки Білорусь, 1986 року народження, вантажівкою марки MAN керував водій 1989 року народження, а водій Volkswagen Т5 – 1966 року народження.


Як повідомляв Житомир.info, за добу 25-26 вересня 2019 року в Житомирській області сталося чотири смертельних ДТП: у Коростені загинув велосипедист, у Коростенському районі – водій ВАЗа, в Андрушівці смертельно травмувався мопедист, а в Житомирському районі у зіткненні двох автівок загинула пасажирка однієї з них.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Гуйва вантажівка фура  
Матеріали по темі