Події

На Покровській у Житомирі автомобілі вскочили у відкритий люк (доповнено)

26 September 2019, 21:24

Ввечері 26 вересня до редакції Житомир.info звернувся читач, який розповів про незвичне скупчення автомобілів, що стояли на вулиці Покровській у Житомирі, у деяких з них були зняті колеса.

«Покровська, 20. Багато машин, деякі на домкратах. Напевно, яма на дорозі. Присутні поліція та представники автодору. Деякі автомобілі зі знятими колесами», – близько 19:30 год. написав читач Олег.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що автомобілі потрапили у відкритий люк.

«Два автомобілі вскочили у люк. Хтось забрав чи збив попереджувальні знаки та огороджувальні конструкції, встановлені на місці ремонту люків. Оскільки вже було темно, автомобілі туди «влетіли». Травмованих немає», – повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції в Житомирській області Тетяна Носадчук.

Доповнено 27 вересня

27 вересня головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін у коментарі Житомир.info зазначив, що люк, у який втрапили автомобілі, не був у аварійному стані – його пошкодив один із транспортних засобів. Кругом ями працівники водоканалу встановив огорожу, але і її збили.

«Це водопровідний люк. Він не був аварійний і повністю був накритий. Якийсь автомобіль повністю вибив кришку. Це було близько 10:00 год. 26 вересня. На місце виїжджала наша «аварійка» та встановила огороджувальну конструкцію. Однак, очевидно, хтось збив огорожу, а потім стало відомо, що у люк потрапили два автомобілі. На сьогоднішній ранок (27 вересня) були заплановані роботи з накриття люка», – пояснив Сергій Єрьомін.

Також 27 вересня користувач Facebook Сергій Полубінський опублікував фото відкритого люка, зняті ввечері 26 вересня.

Усі фото Сергія Полубінського

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2019 року на вулиці Східній у Житомирі маршрутка №26 потрапила у провалля, що утворилося внаслідок пориву каналізаційного колектору.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вулиця Покровська люк автомобіль колесо  
Матеріали по темі