Місто

​Смачний та корисний гречаний хліб на заквасці від «Хліб Житомира» запитуйте в магазинах міста

27 September 2019, 11:53

Купити хліб «Гречаний на заквасці» від ТМ «Хліб Житомира» – це придбати один із найсмачніших і найкорисніших хлібобулочних виробів. М'який, ароматний, із хрусткою темно-золотавою скоринкою, цей багатий на вітаміни хліб і донині цінується як продукт, що має унікальні харчові властивості.

Купити Хліб «Гречаний на заквасці» від ТМ «Хліб Житомира» – це отримати до столу борошняний виріб із помірною калорійністю й підвищеним вмістом вітамінів і мікроелементів. Гречаний хліб – справжній всесвіт вітамінів, мікро- і макроелементів, рослинної клітковини, незамінних органічних амінокислот, рослинної жирної кислоти Омега-3. Хліб із гречаного борошна містить понад 30 мікрокомпонентів, серед яких: вітаміни E, A, C, B1, B2, B5, B6, B9, PP-групи, залізо, калій, фосфор, йод, мідь, кальцій, магній, цинк, кобальт, бор. За вмістом заліза та калію, гречаний хліб перевершує чимало відомих залізовмісних продуктів.

Хліб «Гречаний на заквасці» найкраще смакує зі свіжими й термічно обробленими продуктами: овочами, м'ясом, рибою, молочними продуктами, ковбасними виробами, вареними кашами, морепродуктами. Унікальний біохімічний склад гречаного борошна робить цей хліб бажаним продуктом на ранковому столі, адже основна маса вуглеводів і рослинної клітковини потрібна організму саме на початку доби.

Водночас гречаний хліб сприяє вивільненню енергії, необхідної організму для повноцінної фізичної активності протягом усього дня. Хліб від ТМ «Хліб Житомира» забезпечує ще більше поживних речовин для організму завдяки технології приготування на заквасці. За рахунок цього хліб «Гречаний на заквасці» залишається свіжим протягом кількох днів, не втрачаючи м'якості, пористості й аромату. І це без використання поліпшувачів чи розпушувачів!

Запитуйте в магазинах міста!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хліб  
Матеріали по темі