Місто

У Житомирі на 5 днів перекриють майдан Соборний – виставлятимуть великогабаритну техніку на Форум регіонів

27 September 2019, 14:17

З 1 по 5 жовтня рух транспорту на майдані Соборному в Житомирі буде перекритий. Причина – проведення заходів у рамках Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь, який має відбутися у Житомирі 3-4 жовтня.

Про перекриття руху у середмісті 27 вересня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на управління транспорту і зв'язку.

«У зв’язку із організацією та проведенням заходів, присвячених Другому форуму регіонів України та Республіки Білорусь, рух транспорту по майдану Соборному з 01.10.2019 по 05.10.2019 буде перекрито», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що рух транспорту, під час проведення заходів проходитиме в об’їзд – майданом Перемоги, вулицями Театральною, Любарською і Дмитра Донцова.

Зображення з Facebook-сторінки Житомирської міської ради

Нагадаємо, за інформацією пресслужби Житомирської облдержадміністрації від 26 вересня 2019 року, на заходи в рамках Форуму приїдуть делегації з 6 областей Білорусі та з 22 регіонів України. Відповідно до програми Форуму, 3 та 4 жовтня з 9:00 до 17:00 год. на майдані Соборному буде виставка великогабаритної техніки. Також 3 жовтня з 17:30 до 19:00 год. в житомирському музично-драматичному театрі, що на Соборному, 6, відбудеться Концерт Дружби. А вдень 4 жовтня, з 10:30 до 13:00 год. в драмтеатрі буде пленарне засідання за участю президентів України та Республіки Білорусь.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2018 року тодішній президент України Петро Порошенко заявив, що Другий Форум регіонів України та Республіки Білорусь пройде в Житомирі. 26 березня 2019 року голова Житомирської облради Володимир Ширма та ексголова ОДА Ігор Гундич зустрілися з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Білорусь в Україні Ігорем Соколом, щоб обговорити організаційні моменти для проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у місті Житомирі.

2 липня 2019 року Президент України Володимир Зеленський запросив президента Білорусі Олександра Лукашенка на II Форум регіонів України та Білорусі, який відбудеться в Житомирі. Згодом стало відомо, що Лукашенко прийняв запрошення Зеленського відвідати Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майдан Соборний рух транспорту схема руху перекриття  
Матеріали по темі