Події

У Житомирі близько трьох годин обстежують приміщення обласної лікарні та військового шпиталю – шукають вибухівку

27 September 2019, 14:34

У Житомирській обласній лікарній ім. Гербачевського та військовому шпиталі зранку 27 вересня евакуювали пацієнтів та співробітників через повідомлення про замінування, яке надійшло до поліції. На вулицях зі сторони вулиць Пушкінської і Фещенка-Чопівського більше двох сотень людей чекають, поки поліція, вибухотехніки та кінологи обстежують приміщення.


«Ми не знаємо що відбувається, нам сказали вийти та й все», – каже працівниця обласної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського Тетяна.

«Раз нам сказали вийти, то це означає, що тут заміновано. Представники поліції зараз стоять біля головного входу в поліклініку та військового госпіталю», – додає інша співробітниця лікарні Марія.

«Сказали чекати більше години. Вивели нас приблизно 11:25. Я подивилася на годинник, коли ми вже на вулиці стояли, і тоді було 11:45. Ну поки ми повиходили на вулицю, поліція вже тут стояла», – розповідає пацієнтка обласної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського Любов.

У відділі комунікації поліції Житомирської області повідомили, що станом на 14:30 год. обстеження приміщень триває.

Нагадаємо, зранку 27 вересня до на електронну адресу поліції надійшов лист про можливе вчинення в обласному центрі терористичних актів.

Як повідомляв Житомир.info, 24 липня 2019 житомирська поліція шукала вибухівку в адмінприміщенні облради, а 31 липня 2019 року вчетверте за місяць "замінували" житомирські інститут медсестринства й політехніку.

18 вересня 2019 року невідомі "замінували" Держуніверситет імені Франка та майдан Корольова, після евакуації та огляду жодних загроз виявлено не було.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка обласна лікарня госпіталь шпиталь  
Матеріали по темі