Події

Автобус з пасажирами, який прямував до Польщі, з’їхав в кювет у Житомирській області

30 September 2019, 09:38

Уранці 30 вересня дорогою з Новограда-Волинського до Рівного в Житомирській області автобус опинився в кюветі.

Про це в соцмережі повідомив користувач Артем Нечипорук і опублікував 11-секундне відео з вікна іншого транспортного засобу.

«Жах сьогодні вранці на виїзді з Новограда, як їхати на Рівне», - написав користувач. У коментарях додав, що неподалік поворот, і автобус могло занести на швидкості. Про потерпілих йому нічого не відомо.


Відділ комунікації ГУНП у Житомирській області повідомив Житомир.info, що автобус був міжнародний і в ньому перебувало 52 пасажири.

«29 вересня близько півночі на автодорозі Київ-Чоп автобус міжнародного сполучення з’їхав у кювет. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23.45 поблизу с. Майстрів Новоград-Волинського району. Попередньо встановлено, що 33-річний водій автобуса сполученням Маріуполь-Гдиня, рухаючись у напрямку м. Корця Рівненської області, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Новоград-Волинського відділу поліції та Головного управління Нацполіції Житомирщини. Загалом в автобусі перебувало 52 пасажири та два водії. Двом пасажирам та одному водієві було надано медичну допомогу без госпіталізації», - поінформував відділ комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, 23 вересня 2019 стало відомо про жахливу трагедію на трасі в Новоград-Волинському районі Житомирської області: в автобус з працівниками Житомирського ТТУ влетіла автоцистерна. Всього загинуло 9 людей: 6 співробітників ТТУ та 3 членів їхніх сімей, поіменний список тут. За попередніми даними, 66-річний водій автобуса зупинився для заміни колеса. Управління ДСНС інформувало, що тіла п'ятьох пасажирів діставали з-під автобуса – на момент зіткнення вони стояли біля транспортного засобу.

У Житомирі оголосили триденну жалобу, а 24 вересня Корольовський районний суд міста Житомира обрав міру запобіжного заходу 55-річному водію з Волинської області, який на бензовозі в’їхав у автобус з працівниками Житомирського ТТУ, – 60 діб арешту без права внесення застави. Донька водія зверталася до свідків аварії з проханням надати відео з реєстратора.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп автобус Польща кювет поліція  
Матеріали по темі