Події

У Житомирській області з колодязя дістали тіло чоловіка, поліція встановлює особу загиблого

30 September 2019, 12:27

29 вересня у селі Романівка Попільнянського району Житомирської області рятувальники вилучили з колодязя тіло чоловіка.

Про це 30 вересня журналісту Житомир.info повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України у Житомирській області.

Головний інспектор Попільнянського РС У ДСНС України в Житомирській області Юрій Татарчук у коментарі Житомир.info повідомив подробиці події, зазначивши, що особа загиблого станом на вечір 29 вересня не була встановлена.

«Рятувальників викликав сільський голова, до якого звернулися місцеві жителі. Біля колодязя загального користування люди помітили відро, вони оглянули місце біля криниці, побачили сліди крові, та у них виникла підозра, що в ній щось є. Припускали, що, можливо, собака. За допомогою спеціального гачка місцеві витягли з колодязя спочатку спортивну куртку, а потім шматок светра. Після цього на місце події були викликані працівники ДСНС. Один з рятувальників, дочекавшись поліції, спустився в колодязь на глибину 15 метрів, обв’язав рятувальною мотузкою виявлене тіло людини, таким чином загиблого вилучили з колодязя. На тілі були видимі тілесні ушкодження. Особа загиблого встановлюється. Найімовірніше, він немісцевий. На вигляд чоловікові років 40. Всі обставини з’ясовує поліція», – поінформував Юрій Татарчук.

Вранці 30 вересня у відділі комунікації поліції Житомирської області Житомир.info повідомили, що особу загиблого ще не встановили.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня 2019 року жителька села Паволоч Попільнянського району Житомирської області виявила в криниці тіло власного чоловіка. Рятувальники дістали 72-річного небіжчика з 12-метрової глибини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: колодязь криниця тіло  
Матеріали по темі