Влада

​У житомирському «Центрі інвестицій» новий директор

30 September 2019, 13:27

На посаду директора КП «Центр інвестицій» Житомирської міської ради призначили Ігоря Гречковського.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови за №965 від 27.09.2019, опублікованому на сайті мерії Житомира.

«Призначити з 30 вересня 2019 року Гречковського Ігоря Вікторовича на посаду директора комунального підприємства «Центр інвестицій» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт», - йдеться в розпорядженні міського голови.

Перед призначенням на посаду Ігор Гречковський подав декларацію за 2018 рік, згідно якої у власності декларанта знаходиться житловий будинок, загальною площею 268,7 кв.м, в селі Іванівка Житомирського району. Ігор Гречковський також має два автомобілі Scania R124 та Iveco Delli 35s11, обидва 2003 року випуску. У власності дружини – легковий автомобіль Chevrolet Aveo, 2008 року випуску. Ігор Гречковський задекларував 200 тис. грн готівки та 10 тис. грн отриманого в 2018 році кредиту в Приватбанку.

Ігор Гречковський є керівником та власником приватного підприємства «ДЕН», зареєстрованого в селі Іванівка Житомирського району в 2002 році. Статутний капітал підприємства становить 100 тис. грн, основний вид діяльності – виробництво дерев’яних будівельних конструкцій та столярних виробів.

Нагадаємо, 2 вересня мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив депутата міської ради Валерія Горба з посади директора КП «Центр інвестицій», який пропрацював там майже 2,5 роки.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 9 березня 2017 року депутати проголосували за створення КП «Центр інвестицій», метою діяльності якого є забезпечення сталого розвитку, підвищення конкурентоспроможності території міста Житомир, створення нових робочих місць та розвиток сучасної інфраструктури в місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр інвестицій посада Гречковський  
Матеріали по темі