Влада

Новий голова упорядковує структуру Житомирської ОДА: ліквідовує управління, створює департамент

30 September 2019, 15:37

Голова ОДА Віталій Бунечко вирішив упорядкувати структуру Житомирської облдержадміністрації, ліквідувавши кілька управлінь та створивши новий департамент.

Редакція Житомир.info має фото відповідного розпорядження Бунечка, яке датоване 26 вересня 2019 року. Станом на 15:30 год. 30 вересня на сайті ОДА документ не оприлюднений і новини про оновлення структури не публікувалися.

З метою удосконалення і оптимізації структури Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко розпорядився:

перейменувати управління цивільного захисту населення на управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи;

припинити шляхом приєднання управління дорожнього будівництва та інфраструктури (начальник – Крисюк Роман Анатолійович) і відділу енергетичного менеджменту (Забродський Геннадій Олександрович) до департаменту регіонального розвитку;

утворити департамент культури, молоді та спорту;

припинити шляхом приєднання управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту (Гресь Світлана Миколаївна) і управління культури та туризму (Парфентієва Тетяна Миколаївна) до департаменту культури, молоді та спорту.

Обов'язки керівника новоутвореного департаменту буде виконувати Тетяна Парфентієва.

0-1

Зараз у Житомирській ОДА 16 структурних підрозділів: чотири департаменти - агропромислового розвитку та економічної політики; фінансів; праці, соціальної та сімейної політики; регіонального розвитку; дев’ять управлінь – дорожнього будівництва та інфраструктури; національно-патріотичного виховання, молоді та спорту; цивільного захисту населення; охорони здоров’я; екології та природних ресурсів; культури та туризму; освіти і науки; інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю; внутрішнього аудиту та контрольно-аналітичної роботи; Служба у справах дітей; Державний архів Житомирської області; відділ енергетичного менеджменту.

Нагадаємо, на пресконференції 28 серпня 2019 року новий голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко обіцяв кадрове «перезавантаження» та пропонував звільнитися начальнику управління дорожнього будівництва та інфраструктури Роману Крисюку.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня 2019 року звільнився директор департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації Євген Кульчицький.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Бунечко розпорядження управління департамент  
Матеріали по темі