Політика

Двоє мажоритарників з Житомирської області очолили парламентські підкомітети – фармацевтичний та розвитку сільських територій

30 September 2019, 16:44

Двоє з шести нардепів-мажоритарників від Житомирської області очолили підкомітети у своїх комітетах Верховної ради.

Дмитро Костюк, народний депутат від Новоград-Волинського округу №65, у Комітеті з питань аграрної та земельної політики став головою підкомітету з питань соціальної політики агропромислового комплексу, розвитку сільських територій, науки та освіти.

Сергій Кузьміних, обраний у Чуднівському мажоритарному окрузі №67, в Комітеті з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування очолив підкомітет з питань фармації та фармацевтичної діяльності.

Нагадаємо, 29 серпня народні депутати затвердили склад парламентських комітетів: мажоритарники від Житомирської області Тетяна Грищенко та Дмитро Костюк працюватимуть в Комітеті з питань аграрної та земельної політики; Ігор Герасименко – в Комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки; Богдан Кицак – в Комітеті з питань економічного розвитку; Сергій Кузьміних – в Комітеті з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування; Володимир Арешонков – в Комітеті з питань правоохоронної діяльності.

Як повідомляв Житомир.info, з 23 по 27 вересня 2019 року у народних депутатів Верховної ради ІХ скликання був перший тиждень, який вони могли присвятити роботі з виборцями. Що встигли за перші два тижні роботи у парламенті нардепи-мажоритарники від Житомирської області читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВР нардеп Кузьміних Костюк  
Матеріали по темі