Події

У Житомирській області розбився 24-річний мопедист

30 September 2019, 16:59

У Любарському районі Житомирської області молодий чоловік смертельно травмувався, їдучи на мопеді.

Про це 30 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 вересня близько 22:30 у селі Нова Чортория Любарського району.

«Попередньо, 24-річний мопедист, житель Хмельницької області, рухаючись автодорогою Любар –Печанівка, не впорався з керуванням та в’їхав у бетонний стовп. Від отриманих травм керманич двоколісника загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині поліція встановлює усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відділ комунікації поліції Львівської області повідомляє про ДТП, у якій травмувався молодий чоловік з Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 28 вересня близько 1.30 на автодорозі Бориня – Мохнате в селі Матків.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля BMW, 20-річний житель Турківського району, не впорався з керуванням та з’їхав в кювет. Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водій та пасажир автомобіля, 31-річний мешканець Житомирської області.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Як повідомляв Житомир.info, 29 вересня 2019 року на трасі поблизу села Пряжів Житомирського району два автомобілі по черзі збили 21-річного пішохода. В ніч на 30 вересня в Новоград-Волинському районі автобус з 52-ма пасажирами, який прямував до Польщі, потрапив у кювет. А вранці 30 вересня на автошляху Кочерів – Радомишль Opel Vectra збив лося.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Любарський район мопед мопедист  
Матеріали по темі