Політика

З ініціативи Олега Хмілевського у Житомирі відремонтували занедбаний спуск на вулиці Купальній

30 September 2019, 17:31

У Житомирі відкрили реконструйовану вулицю Купальну, що починається біля обласного діагностичного центру та веде до річки Тетерів. З ініціативи депутата Житомирської міської ради Олега Хмілевського, тут облаштували зручний спуск, встановили освітлення, поручні та прочистили водостік.


За словами Олега Хмілевського, мешканці вулиці неодноразово зверталися за допомогою, адже раніше прохід був у вкрай занедбаному стані.

«Ще пів року тому, на початку літа, на цій вулиці практично нічого не було: ні асфальту, ні освітлення, тобто ніяких зручностей. І коли мене мешканці під час наших зустрічей питали, чи можете ви щось зробити з цією вулицею. Чесно кажучи, спочатку у мене був сумнів, що ми можемов програмі міста запланувати кошти, щоб зробити таку гарну та немаленьку вулицю. Сьогодні ми святкуємо день, коли вже на вулиці Купальній світять ліхтарі, є тротуарна плитка мами та діти можуть повертатися додому спокійно і не боятися підвернути ногу чи впасти», - каже депутат Житомирської міської ради Олег Хмілевський.

На відкритті відремонтованої вулиці жителі прилеглих будинків подякували депутату.

«Цього року Олег Станіславович зробив дуже багато для мешканців, і не тільки цього року. Ми всі пам'ятаємо нашу каналізацію, два роки ми мали проблеми з нею. Олег Хмілевський допомагав нам у цій біді і присилав нам спеціальну техніку. Він робив все, щоб ми жили тут дружно і комфортно. Я хочу сказати одне: завдяки таким людям, як Олег Станіславович, і робиться все добро в Україні», - говорить одна з мешканок вулиці Купальної.

На присутніх також чекали розваги: виступ місцевої команди зі Street Workout та розпис водостоку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хмілевський вулиця реконструкція  
Матеріали по темі