Події

Поліція розшукує 19-річного курсанта Житомирського військового інституту, який втік з полігону

1 October 2019, 09:51

Правоохоронці розшукують 19-річного жителя Житомира Олександра Консевича, який 25 вересня залишив місце навчання і до цього часу про нього нічого не відомо.

Про це 30 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Хлопець навчається у м. Житомирі. За словами рідних, які 30 вересня звернулися до поліції, хлопець пішов з місця тимчасової дислокації у Житомирському районі. До теперішнього часу він не вийшов на зв'язок із рідними і місце знаходження його невідоме», – йдеться у повідомленні.

Прикмети Олександра: на вигляд 19 років, зріст 175 см, худорлявої тілобудови, волосся русе коротко стрижене, очі сірі.

Був одягнений у камуфляжну форму.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місця знаходження Олександра Консевича, поліція просить повідомити за телефонами: (067) 324-81-77, (0412) 40-73-04 або «102» чи звернутися до найближчого відділку поліції.

Про зникнення курсанта Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова Олександра Олександровича Консевича ще 26 вересня у соцмережі інформував Ковель Онлайн.

«Розшукується курсант Житомирського військового інституту Консевич Олександр Олександрович. 25.09.2019 року втік з полігону, вкравши ноутбуки, телефони та напозичавшись грошей, прямує до м. Ковеля. Одягнений у військову форму», – йшлося у повідомленні.

Заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, підполковник юстиції Олексій Рихлюк у коментарі Житомир.info 30 вересня зазначив, що за вказаним фактом у Житомирському військовому інституті розпочато службове розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2019 року відділ комунікації поліції Житомирської області повідомляв про розшук безвісно зниклого 37-річного жителя міста Новограда-Волинського Василя Пасічника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Консевич курсант військовий інститут  
Матеріали по темі