Події

На Великій Бердичівській у Житомирі автомобіль збив сім’ю: батька та 4-річну дитину госпіталізували

1 October 2019, 11:29

Вранці 1 жовтня у Житомирі автомобіль збив сім’ю: чоловіка, жінку та дитину.

Про це журналісту Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«О 10:00 год. надійшов виклик про те, що на вулиці Великій Бердичівській, 45, біля університету імені Франка, автомобіль збив дитину. З’ясувалося, що в ДТП потрапила ціла сім’я: дитину чотирьох років забрали у станишівську лікарню з попереднім діагнозом «струс головного мозку», у тата, за попередніми відомостями, теж струс мозку, його госпіталізували до лікарні №2. Мама у шоковому стані. Каже, що не пам’ятає, як усе сталося. На місці працюють правоохоронці», – повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук. Вона також уточнила, що люди переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

На фото, наданих патрульною поліцією, – автомобіль марки Mercedes і дитячий самокат на асфальті. З фото видно, що ДТП трапилася біля бібліотеки університету імені Івана Франка, біля перехрестя з вулицею Чорновола.

Нагадаємо, майже 4 роки тому, 22 жовтня 2015 року, на цьому ж місці сталася смертельна ДТП: маршрутка №108 збила жінку з дитиною, трирічна дівчинка померла у лікарні. До місця трагічного наїзду люди несли квіти та іграшки.

Як повідомляв Житомир.info, 29 вересня 2019 року на трасі поблизу села Пряжів Житомирського району два автомобілі по черзі збили 21-річного пішохода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вулиця Велика Бердичівська  
Матеріали по темі