Місто

Поблизу Сінного ринку в Житомирі перекрили вулицю: працює поліція та вибухотехніки

2 October 2019, 11:01

2 жовтня в районні Сінного ринку перекрили рух транспорту по вулиці Домбровського.

Про це близько 10.30 Житомир.info повідомив читач Денис Вдовін та надіслав фото з місця події.

«На Сінному ринку перекрили вулицю Домбровського. Знайшли великий боєприпас», - написав читач.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info підтвердили інформацію про перекриття вулиці.

«Надійшло повідомлення про те, що на вулиці Домбровського у Житомирі громадянин копав фундамент і натрапив на міну. Тому правоохоронці огородили небезпечну ділянку і забезпечують охорону місця події. Наразі чекають вибухотехніків», - повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

За повідомленням пресслужби управління ДСНС в Житомирській області, на місце виявлення небезпечної знахідки виїхали спеціалісти групи піротехнічних робіт.

«Зараз туди їде інспектор Житомирського міського відділу управління ДСНС для з’ясування обставин. Подивиться, що саме виявили, чи це дійсно боєприпас. А далі працюватиме група піротехнічних робіт управління ДСНС», - повідомили в пресслужбі управління ДСНС в області.

Про подробиці виявлення небезпечної знахідки читайте тут.

За повідомленням пресслужби управління ДСНС в області, подібна подія трапилась минулими вихідними на вулиці Якова Зайка у Житомирі. 29 вересня там був виявлений боєприпас часів Другої світової війни, знешкодження якого заплановане на 2 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 року депутат Богунської райради знайшов мінометну міну часів минулих війн біля кафе у житомирському гідропарку та викликав рятувальників.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: боєприпас вибухівка Сінний ринок Домбровського ДСНС поліція  
Матеріали по темі