Місто

​Фірма з Одещини може виграти тендер на капремонт дороги Житомир-Вереси за 16,5 млн грн

2 October 2019, 12:28

Приватне підприємство «Артембуд» очікує рішення тендерної комісії щодо визнання його переможцем тендеру на капітальний ремонт вулиці Вересівський шлях та дороги Житомир-Вереси до перехрестя з трасою Київ-Чоп.

Про це йдеться в протоколі розкриття тендерних пропозицій від 30 вересня 2019, опублікованому на ресурсі ProZorro.

У тендері управління капітального будівництва ЖМР з очікуваною вартістю у 25 млн 163,7 тис. грн взяли участь троє учасників: ПП «Автомагістраль» запропонувала 20,2 млн грн, ТОВ «Бахмачгазбудсервіс» - 18,5 млн грн, ПП «Артембуд» - 16,6 млн грн. Тож наразі фірма, яка запропонувала найнижчу ціну очікує відповідного рішення тендерного комітету.

За даними ресурсу clarity-project.info, приватне підприємство «Артембуд» зареєстроване в смт Любашівка Одеської області. Керівник - Григорян Вардгес Айрапетович, засновник - Григорян Айрапет Вардгесович. Основний вид діяльності ПП «Артембуд» - будівництво доріг та автострад.

Саме ця компанія в минулому 2018 році виграла 5 тендерів управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА на загальну суму 46,7 млн грн. Мова йде про капремонти під’їзної дороги до села Гамарня, дороги в селі Стремигород, доріг місцевого значення Соколів - Ясна Поляна, Чижівка – Олевськ, Народичі – Малин через Базар.

Як повідомляв Житомир.info, до кінця 2019 року за 25 млн грн хочуть капітально відремонтувати дорогу до Вересів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: капремонт Вереси дорога  
Матеріали по темі