Здоров'я

​Позбутися целюліту або набряків? Легко! З новим медичним апаратом BTL Lymphastim

2 October 2019, 12:33

У Медичному центрі «Відновлення» запущено нову послугу – апаратний лімфодренаж або пресо терапію.

Лімфодренаж - добре відомий і ефективний метод лікування широкого спектру хвороб та станів. Імпульсна пресотерапія сприяє значному поліпшенню тонусу судин м'язового типу і мережі капілярів, стимулює процеси загоєння і регенерації, зменшує вміст рідин і токсинів в організмі.

Апарат BTL Lymphastim застосовується не тільки в естетичній медицині (прибираючи целюліт і зайву набряклість), але і в ортопедії, реабілітації, флебології.

Пресотерапія виводить з організму надлишки рідини, шкідливі речовини, відновлює водний баланс. Це пояснюється нормалізацією циркуляції лімфи і міжклітинної рідини. У свою чергу, це покращує і венозний кровообіг, активізує обмінні процеси в жирових клітинах і клітинах шкіри. Пресотерапія надає спазмолітичний і судинорозширювальний ефект. Використовується в комплексному лікуванні стійкого м'язової напруги, знімає важкість у ногах і тонізує стінки судин, має профілактичну дію проти варикозного розширення вен. Пресотерапія впевнено бореться з посттравматичними і післяопераційними проблемами.

Як проводяться процедури?

Апарат для проведення пресотерапії являє собою спеціальний костюм. В цей костюм під різним тиском подається повітря. Для пресотерапії ніг застосовують спеціальні високі чоботи, для стегон і живота використовується широкий пояс. Для рук - довгі рукавички. Подача стисненого повітря в різні частини костюма дозується спеціальним приладом. Залежно від кількості зон, на апараті ваш лікар обирає програму згідно показів.

Перед початком процедури, пацієнту одягають костюм, що складається з декількох сегментів. За допомогою спеціального апарату, в костюм нагнітається повітря - тиск і паузи, які ритмічно чергуються один з одним. Масажні хвилі такого плану покращують кровопостачання м'язів, збільшують метаболізм, тонізують стінки судин, виводять зайву рідину з тканин.

Крім всіх перерахованих вище переваг, пресотерапія також має розслаблюючий ефект. Після сеансу пацієнт відчуває приємну легкість у всьому тілі. Процедура проводитися під наглядом лікаря.

Сеанс пресотерапії займає від 30 до 60 хвилин, в залежності від програми або діагнозу, зазвиса потрібно від 10 до 15 сеансів. За показниками, одна процедура на апараті для пресотерапії замінює 20-30 сеансів традиційного ручного масажу.

Компанія «BTL Медичне устаткування» отримала нагороду Medical Fair Award за експонат Lymfastim BTL 6000 12 Topline. Це унікальний апарат для лімфодренажу з високим рівнем обслуговування та опцією запису попереднього вибору індивідуального режиму для кожного пацієнта.

Детальніше про процедуру ви можете дізнатися на прийомі у лікаря. Але один раз краще спробувати, ніж слухати!

Завітайте у наш медичний центр «Відновлення» за адресою: м. Житомир, вул. Любарська, 4. Або телефонуйте 0800 305 860.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі