Події

У поліції розповіли про стан хлопчика, якого разом із батьками у Житомирі збив Mercedes

2 October 2019, 13:23

Дитина, яку 1 жовтня разом із батьками збив автомобіль на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі, перебуває у лікарні, але жодної загрози її життю немає.

Про це 2 жовтня у коментарі Житомир.info повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

«Подія трапилася на нерегульованому пішохідному переході. Хлопчик, 2015 року народження, госпіталізований. Дитина нині перебуває у медичному закладі. За нашою інформацією, її стан нетяжкий. Батькові, 1989 року народження, була надана медична допомога без госпіталізації, оскільки він отримав незначні травми. Мати травм у ДТП не зазнала. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ», – поінформували у Головному управлінні Нацполіції.

У ГУНП також уточнили, що сім’я, яка постраждала в автопригоді, – місцева. За кермом Mercedes був також житомирянин, 1955 року народження.

Нагадаємо, вранці 1 жовтня на вулиці Великій Бердичівській, біля перехрестя з вулицею Чорновола, автомобіль Mercedes збив сім’ю: чоловіка, жінку та дитину.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня 2015 року в Житомирі на вулиці Великій Бердичівській, біля перехрестя з вулицею Чорновола, сталася смертельна ДТП: маршрутка №108 збила жінку з дитиною, трирічна дівчинка померла у лікарні. До місця трагічного наїзду люди несли квіти та іграшки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід Мерседес  
Матеріали по темі