Влада

​Форум регіонів стартував з засідання українсько-білоруської консультативної ради ділової співпраці у Житомирській міськраді

3 October 2019, 11:20

3 жовтня у Житомирі стартували заходи в рамках проведення Другого Форуму регіонів України та Республіки Білорусь.

Розпочались вони з ранкового засідання українсько-білоруської консультативної ради ділової співпраці, яке проходить у сесійній залі Житомирської міської ради. На засіданні присутні керівники Торгово-промислових палат та посли двох держав.

Після виступів, презентацій та дискусій завершити засідання планують проведенням бізнес-переговорів та підписанням ділових контрактів та угод.

Подробиці дивіться згодом у відеосюжеті на сайті Житомир.info

Нагадаємо, упродовж 3 та 4 жовтня у Житомирі триватимуть заходи в рамках проведення Форуму Регіонів України та Республіки Білорусь, на які приїдуть делегації з 6 областей Білорусі та з 22 регіонів України. Відповідно до програми Форуму, 3 та 4 жовтня з 9:00 до 17:00 год. на майдані Соборному буде виставка великогабаритної техніки. Також 3 жовтня з 17:30 до 19:00 год. в житомирському музично-драматичному театрі відбудеться «Концерт дружби», а 4 жовтня, з 10:30 до 13:00 год., там проведуть пленарне засідання за участю президентів України та Республіки Білорусь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Форум Білорусь  
Матеріали по темі