Фоторепортаж

Фоторепортаж із зустрічі голів регіонів України та Білорусі в Житомирській ОДА: підписання угод та обмін подарунками

3 October 2019, 17:06

В рамках Другого форуму регіонів 3 жовтня в малому залі Житомирської облради пройшла зустріч голів регіонів України та Республіки Білорусь.

За інформацією ОДА, під час заходу учасники підписали три угоди про партнерство між містами двох країн: між Харковом і Мінськом, Тернополем і Гродно, Тернополем та Пінськом.

Участь у заході взяли представники з 6 областей Білорусі та з 22 регіонів України.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, приміщення Житомирської ОДА 2 жовтня готували до приїзду закордонних гостей: стелили нові килимові доріжки, мили та фарбували. Напередодні проведення Другого Форуму регіонів України та Республіки Білорусь управління культури та туризму ОДА уклало шість договорів на поставку лаків, рекламної продукції, прапорів, стрічок, фотозон та надання дизайнерських та інших послуг на загальну суму у понад 300 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж 3 та 4 жовтня у Житомирі триватимуть заходи в рамках проведення Форуму Регіонів України та Республіки Білорусь. Відповідно до програми Форуму, 3 та 4 жовтня з 9:00 до 17:00 год. на майдані Соборному буде виставка великогабаритної техніки. Також 3 жовтня з 17:30 до 19:00 год. в житомирському музично-драматичному театрі відбудеться «Концерт дружби», а 4 жовтня, з 10:30 до 13:00 год., там проведуть пленарне засідання за участю президентів України та Республіки Білорусь. На час візиту Володимира Зеленського та Олександра Лукашенка у Житомирі тимчасово обмежать рух транспортних засобів по вул. Київській та по вул. Театральній.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум ОДА облрада Білорусь  
Матеріали по темі