Місто

​Житомирський водоканал приєднався до Tetris Challenge і передав естафету іншим службам області

4 October 2019, 11:11

Від початку осені аварійні служби в різних куточках світу долучились до флешмобу Tetris Challenge, основною метою якого є продемонструвати наявне в спецавтомобілі обладнання, інструменти та матеріали, які повсякчас використовує та чи інша служба у своїй роботі.

КП «Житомирводоканал» також долучився до даного челенджу та запрошує інші служби області показати вміст своїх автомобілів та обладнання, з яким доводиться працювати.

Відтак, 3 жовтня на сторінці житомирського водоканалу у соцмережі з’явився відповідний допис і фото.

«Побачити весь робочий інвентар співробітників різних служб можна за допомогою #TetrisChallenge. Пожежні, медики, телевізійники викладають все, чим користуються на роботі, таким чином, щоб світлини, виконані з висоти, нагадували гру в Тетрис. КП "Житомирводоканал" приєднується до флешмобу #TetrisChallenge і передає естафету іншим службам Житомирщини!», - йдеться в дописі.

#TetrisChallenge започаткували поліцейські Швейцарії. 1 вересня поліція швейцарського Цюріха виклала в соціальній мережі фото з дописом «Якщо ти завжди хотів знати, що знаходиться в середині патрульного автомобіля, - будь ласка». На фото були зображені дорожні конуси, світловідбиваючі жилети, пістолети, інші предмети та, власне, двоє співробітників поліції. При цьому усі предмети і люди лежали на землі під прямим кутом, або паралельно – усе як в популярній грі «Тетрис». Цей допис сподобався користувачам соцмереж і інші служби стали активно його копіювати. Флешмоб отримав назву #TetrisChallenge.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: черендж флешмоб водоканал тетрис  
Матеріали по темі