Події

Під час нічного рейду ​в Житомирській області екологи затримали КамАЗ з дубовими колодами

4 October 2019, 16:22

Уночі з лісу в Житомирській області вивозять колоди дубу, на які немає документів.

Про це 4 жовтня повідомили в пресслужбі Державної екологічної інспекції Поліського округу і розповіли про один з таких випадків, який трапився на початку жовтня у Лугинському районі.

«Вночі 2 жовтня під час проведення заходів державного нагляду (контролю) за станом охорони лісів та зелених насаджень від незаконних порубок, працівниками відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції Поліського округу в Лугинському районі Житомирської області в лісовому масиві виявлено автомобіль марки «КАМАЗ» завантажений лісопродукцією породи дуб в загальній кількості близько 15 м куб. Жодних документів на походження деревини у водія не було, що дає підстави вважати про незаконність здобуття цієї лісопродукції», - повідомили екологи.
В зв’язку з цим, для з’ясування всіх обставин справи інспектори викликали слідчо-оперативну групу Лугинського відділу поліції, зазначений автомобіль з деревиною доправили до відділу поліції.

Нагадаємо, житомирські митники не дозволили відправити деревину до Пакистану, бо виявили неправдиві дані про походження товару.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дуб ДЕІ ліс  
Матеріали по темі