Місто

Майже сто спортсменів беруть участь у змаганнях з мотокросу під Житомиром, наймолодшому – 4 роки

6 October 2019, 16:32

6 жовтня на мототреку поблизу села Клітчин, що біля Житомира, відбувається 4-й (заключний) етап особисто-командного Кубка України центрального регіону.

Участь у змаганнях беруть спортсмени із різних регіонів України, а також з Італії та Білорусі.

«Це останній етап національного кубка України. Фінальний етап буде наступної неділі в Києві, в Бучі. Сьогодні до нас приїхало 87 спортсменів. Один з них італієць, є спортсмени з Білорусі. Наймолодшому спортсмену чотири роки, найстаршому – 65. З кожним роком рівень змагань зростає. Все гаразд», - розповів організатор змагань з мотокросу в Житомирі Олександр Бочковський.


Подібні змагання проходять в Житомирі вже вчетверте і стали для міста традицією – вважає мер Сергій Сухомлин.

«За кожною класною справою стоїть людина. Тут саме Олександр Бочковський став двигуном, який запустив мотокрос в Житомирі. Він та команда фанатів цього спорту, які це зробили. І це класно. Бо дійсно, підтягуються діти, це стає брендом Житомира. І в майбутній стратегії міста Житомира один із основних напрямків – це спорт. Це може дати досить серйозний поштовх для розвитку Житомира. І це класно», - вважає Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Коли ти приїжджаєш до траси і бачиш дітей віком 4, 6, 8, 10 років, які вже змагаються, які на шаленій швидкості здобувають перемогу – це найголовніше. Це значить, що у Житомира є майбутнє. Є майбутнє в тому, що ми, зберігаючи традиції, передаємо їх майбутнім поколінням. Ну, і найголовніше – Житомир є спортивним містом», - переконаний житомирянин, колишній віцепрем’єр-міністр Геннадій Зубко.

Як повідомляв Житомир.info, 7 жовтня 2018 року на житомирському мототреку втретє проходили Всеукраїнські змагання з мотокросу ім. С.П. Корольова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мотокрос мототрек Бочковський мотоцикл змагання Сухомлин Зубко  
Матеріали по темі