Події

На зупинці у центрі Житомира пара о 4-й ранку так сварилася, що розбила скло

7 October 2019, 11:23

На зупинці напроти міської ради невідомі розбили скло та пошкодили плакат «Обличчя миру».

Про це 6 жовтня повідомляли житомиряни в соцмережах.

Вранці 7 жовтня з’явився офіційний коментар головного управління Нацполіції в Житомирській області та відео інциденту.

«Близько 4 ранку 6 жовтня у ході конфлікту молодої пари між собою було розбите скло на зупинці "Майдан Корольова" у Житомирі. З відеозапису зрозуміло, що умислу саме на пошкодження банеру "Обличчя миру" не було. Але поведінка молодих людей, м'яко кажучи, бажає залишатись адекватнішою. Звернення до поліції є, обставини зафіксовані, особи встановлені», - інформує поліція області.


Нагадаємо, в березні 2019 року патрульні затримали парубків, які розбили скло на зупинці громадського транспорту на вулиці Покровській біля перехрестя з вулицею Львівською.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 20 лютого 2019 року на зупинці громадського транспорту на вулиці Довженка у Житомирі двоє невідомих пошкодили плакат соціального проекту «Обличчя миру», на якому був зображений лейтенант 72-ї ОМБр Андрій Верхогляд. 25 лютого волонтери відновили зруйнований хуліганами плакат з військовослужбовцем на житомирській зупинці. 26 квітня Корольовський районний суд м. Житомира оштрафував жінку на 119 гривень за розірваний плакат із військовим. В червні поточного року на зупинці громадського транспорту по проспекту Миру невідомі пошкодили плакат з фотографією військового з проекту «Обличчя миру», обмалювавши його.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зупинка скло поліція "Обличчі миру" 
Матеріали по темі