Місто

​Через заміну тепломережі у Житомирі перекриють рух на початку вулиці Шевченка

7 October 2019, 11:59

9 жовтня у Житомирі планують розпочати роботи з заміни тепломережі по вулиці Шевченка, на ділянці між вулицями Фещенка-Чопівського та Пушкінської. У зв’язку з цим доведеться розрити дорогу і обмежити рух транспорту.

Про це 7 жовтня повідомила пресслужба Житомирської міськради з посиланням на інформацію КП «Житомиртеплокомуненерго».

«З 9 жовтня у зв’язку з ремонтними роботами буде перекрито рух транспорту по вулиці Шевченко. КП «Житомиртеплокомуненерго» приносить свої вибачення житомирянам та гостям міста за тимчасові незручності», - йдеться у повідомленні.

Комунальне підприємство буде проводити ремонтні роботи по заміні теплової мережі з порушенням асфальтового покриття на проїжджій частині згідно з проєктною документацією від перехрестя вулиці Пушкінської до вулиці Фещенка-Чопівського. Рух транспорту на зазначеній ділянці буде перекрито.

Нагадаємо, 9 жовтня КП «Житомирводоканал» мінятиме засувки на вулиці Чуднівській і готуватиметься до заміни трубопроводу. У зв’язку з цим можливі перебої у водопостачанні по всьому місту з 6.00 9 жовтня по 6.00 10 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні міськвиконкому було прийнято рішення про старт цьогорічного опалювального сезону з 10 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло ремонт ЖТКЕ  
Матеріали по темі