Події

​У Житомирській області потяг травмував чоловіка, який лежав на коліях

7 October 2019, 17:57

В ніч на 7 жовтня у Попільнянському районі потяг травмував людину.

Про це повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«7 жовтня близько півночі до поліції зателефонувала чергова по станції «Попільня», яка повідомила, що на посадочній платформі «Чернявка» потяг збив людину. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Попільнянського відділення поліції», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що 56-річний машиніст пасажирського потягу, рухаючись між станціями Фастів та Попільня, помітив між коліями щось схоже на лежачу людину. Керманич застосував екстрене гальмування поїзду, однак зіткненню з чоловіком запобігти не вдалося.

«У подальшому потерпілого, 55-річного чоловіка, госпіталізували до Попільнянської лікарні. Нині він перебуває у реанімаційному відділенні без свідомості. Водночас поліція встановлює усі причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 21 серпня 2019 у Житомирі 12-річна дівчинка отримала травми на залізничних коліях, рятуючи собаку від зустрічного потяга.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд травмування колія  
Матеріали по темі