Події

У Новограді-Волинському перехожі врятували дворічну дівчинку, яка впала з мосту в річку

8 October 2019, 12:05

8 жовтня користувач соцмережі оприлюднила відео, зазначивши у коментарі, що у водойму в місті Новоград-Волинський Житомирської області потрапила дитина, яку туди нібито кинула її ж мати.

«Вчора в Новограді психічно хвора мамаша викинула з моста свою дитину. Але світ не без добрих людей, це побачили свідки, молоді хлопці врятували бідолашну», – зазначено у дописі.

Увага! Відео з нецензурною лексикою


За інформацією поліції Житомирської області, 2-річна дівчинка раптово перехилилася через перила мосту і впала у річку. Жодної загрози життю дитини немає.

Офіційно про обставини події у Новограді-Волинському відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив у соцмережі 8 жовтня.

«Подія мала місце 5 жовтня близько 13.30 год. у м. Новограді-Волинському. До місцевого відділу поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що до лікарняного закладу доставлено 2-річну дівчинку, яку витягнули з води біля пішохідного моста через р.Случ. За результатами огляду дитини жодної загрози її здоров’ю чи життю не було і нині стан дитини задовільний. Працівники поліції перевірили обставини події. Попередньо було встановлено, що з дівчинкою по пішохідному мосту гуляла її мати, 1983 р.н. Жінка не перебуває на жодному з обліків у медичних закладах. Біля огорожі мати взяла доньку на руки. Дитина раптово перехилилась і жінка не втримала її. Коли перелякана матір оббігала міст у напрямку спуску до річки, дівчинку з води уже витягнули небайдужі молоді люди, які у той час перебували на березі», – йдеться у повідомленні.

Нині дівчинка разом з матір’ю знаходиться вдома.

У поліції також зазначають, що 7 жовтня місце проживання жінки і дитини перевірили працівники ювенальної превенції Новоград-Волинського відділу поліції разом із представниками соціальної служби. Зауважень до умов, в яких виховується дитина, немає. З матір’ю проведена профілактична бесіда.

Поліцейські звертаються до громадськості та представників засобів масової інформації з проханням не поширювати неперевірені відомості та не перекручувати обставини події.

Як повідомляв Житомир.info, 23 липня 2019 року з Чуднівського мосту в Житомирі впав чоловік. На момент приїзду рятувальників він лежав на березі річки Кам’янка та був при свідомості.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський міст дитина  
Матеріали по темі