Події

У райцентрі Житомирської області водій на ВАЗі повалив на дорогу електроопору і втік

9 October 2019, 10:34

У місті Малин Житомирської області автомобіль в’їхав у електроопору. У результаті ДТП залізобетонний стовп із електродротами впав на проїжджу частину дороги.

Фото з місця автопригоди на сторінці Facebook-спільноти вранці 9 жовтня опублікувала Марія Власенко. Вона зазначила, що ДТП сталася на вулиці Лисенка близько 5-ї ранку.

У відділі комунікації поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що в автопригоді ніхто не постраждав, а водій з місця зіткнення зник.

«Подія сталась уранці 9 жовтня у м. Малині. На одній з вулиць міста водій ВАЗівки не впорався з кермуванням і в'їхав в електроопору, пошкодивши її. Попередньо, постраждалих унаслідок ДТП немає. На момент прибуття поліцейських водій автомобіля з місця пригоди зник. Нині тривають заходи щодо встановлення особи керманича та усіх обставин ДТП», – поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2019 року на околиці міста Малин Житомирської області автомобіль Alfa Romeo з’їхав з проїжджої частини дороги і протаранив електроопору. В результаті ДТП два залізобетонні стовпи впали і «накрили» собою авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Малин  
Матеріали по темі