Влада

Вже є проєкти розпоряджень про призначення голів трьох РДА у Житомирській області

9 October 2019, 18:19

На засіданні 9 жовтня Кабінет міністрів розглянув проєкти указів та розпоряджень президента про призначення керівників обласних та районних державних адміністрацій.

Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

Зокрема, були розглянуті проєкти розпоряджень про призначення: голови Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області – Димидюк Людмили Вікторівни, голови Житомирської районної державної адміністрації – Оханського Юрія Миколайовича, голови Чуднівської районної державної адміністрації Житомирської області – Хомича Олександра Степановича.

Димидюк Людмила Вікторівна до 7 листопада 2018 року працювала на посаді заступника голови Бердичівської райдержадміністрації. 20 вересня 2019 року вона оприлюднила декларацію кандидата на посаду голови цієї РДА. За 2018 рік вона отримала 408 тис. 783 грн зарплати в райдержадміністрації та 18 тис. 600 грн соціальної допомоги від управління праці та соцзахисту.

Оханський Юрій Миколайович є депутатом Баранівської міської ради і до 14 березня 2018 року був секретарем цієї ради. Обраний від партії УКРОП. Декларацію кандидата на посаду голови Житомирської РДА Оханський подав 25 вересня. За 2018 рік в нього було три зарплати за основним місцем роботи: 83 тис. 774 грн – в Баранівській міській раді; 18 тис. 297 грн – в ПАТ «Житомиргаз»; 21 тис. 628 грн – в ТОВ «Агро-регіон Любар».

Хомич Олександр Степанович 25 вересня 2019 року подав декларацію кандидата на посаду голови Чуднівської РДА. Зазначається, що він проживає у Бердичеві, у 2018 році зарплату за основним місцем роботи отримував у ТОВ «Галіївський маслозавод» - 50 тис. 939 грн та ТОВ «Житомирський молочний завод» - 6 тис. 305 грн. Також за рік він отримав 17 тис. 520 грн пенсії.

Нагадаємо, 9 жовтня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко розповідав, що скоро сім райдержадміністрацій матимуть керівників.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженнями від 9 липня 2019 року президент Володимир Зеленський звільнив голів двох райдержадміністрацій у Житомирській області: Бердичівської – Петра Яригіна та Черняхівської – Миколу Жилінського. 11 липня президент звільнив трьох голів РДА: Брусилівської – Анатолія Шишковського, Коростенської – Сергія Дмитрука, Олевської – Дмитра Лазаренка. Розпорядженнями від 23 серпня були звільнені ще 17 голів райдержадміністрацій Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ РДА  
Матеріали по темі