Суспільство

​Після зйомок серіалу «Слов’яни» поблизу Житомира залишились локації, які стануть новими туристичними об’єктами

10 October 2019, 13:04

На початку жовтня поблизу Денишів Житомирського району відбулась фінальна зйомка телесеріалу «Слов’яни». Знімальна група полишила після себе декорації, які надалі слугуватимуть як туристичні об’єкти.

Про це 10 жовтня на сторінці управління культури та туризму Житомирської ОДА у соцмережі повідомила Тетяна Парфентієва, яка опублікувала кілька фото зі знімального майданчика поблизу Денишів.

«Закінчились зйомки серіалу Слов‘яни, локації працюватимуть на громаду, як туристичні об‘єкти...», - йдеться у дописі начальниці управління культури і туризму Житомирської ОДА Тетяни Парфентієвої.

На сторінці спільноти «Житомир: кастинг історичного проекту, VI сторіччя» у фейсбук є інформація про те, що останній знімальний день "Слов'ян" відбувся 3 жовтня. «Мешканцям» поселення тут пропонують стати гідами по локаціях знімального майданчика.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2019 року в Житомирській області стартували зйомки серіалу «Слов’яни». Для цього були створені відповідні декорації з облаштуванням древнього поселення, що відображали тогочасний побут. До участі в масових зйомках залучали мешканців Житомирської області. Планувалося за кілька місяців відзняти 16 серій та завершити зйомки восени.

Літній фоторепортаж Житомир.info з Денишів, до якого увійшли світлини з «древнього поселення слов’ян», дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зйомка фільм серіал Слов'яни Дениші поселення  
Матеріали по темі