Влада

Яке запитання житомиряни поставили б президенту Зеленському, якби з’явилася така можливість

10 October 2019, 16:10

10 жовтня президент України проводить, анонсований його офісом, пресмарафон. Із 10-ї години ранку він відповідає на запитання журналістів, яких на захід зареєструвалося майже 300. Ми ж вирішили поцікавитись у житомирян: якби в них була можливість поставити запитання президенту України, то про що вони б спитали Володимира Зеленського.


«Яке б запитання я б поставила б? Коли краще будемо жити?», – запитує житомирянка Надія.

«Коли наше життя зміниться на краще? Зараз про це всі думають. Тому що реальних змін ми не відчуваємо», – каже житомирянка Тетяна.

«Яке питання президенту? Ну хоча б таке: як це спочатку скасовувати мораторій на продаж сільгоспземлі, а потім вже складати кадастр? Тобто, ми продаємо самі-не-знаємо-що?», – запитує житомирянин Мирослав.

«Чому багато таких пенсіонерів, які погано живуть? Чому зарплати такі маленькі, іноді не вистачає навіть на хліб. Оце таке запитання, до якого ми теж можемо дорости, зрозуміти, що це. Поки нас батьки забезпечують, то можна жити», – каже житомирянка Настя.

«Які ще будуть зміни для учнів середніх класів? Які б він ще зміни ввів саме не для початківців, не для старших класів, а для учнів, які починають вивчати такі точні науки як хімія, фізика?», – каже житомирянка Софія.

«Як буде розвиватись навколишнє середовище, екологія? Тому що ми живемо в навколишньому світі і сміття на вулиці – це не дуже добре», – вважає житомирянка Віка.

«Я б запитала про розвиток українського музичного мистецтва. Ми просто навчаємось в музичному училищі, і для нас це велике питання, щоб музичне мистецтво розвивалось», – каже житомирянка Аделіна.

«Що у нього не спитай, все одно буде «вода» у відповідь. Чи потрібна йому взагалі Україна? Для чого взагалі все це? Ну і коли Офіс президента переїде в Золоте?», – запитує житомирянин Олександр.

Відеосюжет про те, як 12 серпня 2019 року «летіли шапки» на нараді в Олевську за участю Володимира Зеленського, дивіться тут, фоторепортаж, як зустрічали президента, і хто був на офіційній зустрічі, – тут.

Чи до вподоби стиль спілкування президента житомирянам, дивіться у сюжеті-опитуванні від 14 серпня 2019 року.

Думки житомиряни про попередні результати другого туру президентських виборів, висловлені 22 квітня 2019 року, – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент Зеленський опитування  
Матеріали по темі