Культура

У Житомирі на майдані Корольова провели репетицію урочистостей до Дня захисника України

10 October 2019, 17:04

10 жовтня на майдані імені С.П. Корольова відбулася репетиція урочистостей до Дня захисника України.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Урочистості відбудуться завтра, 11 жовтня, о 10.00 за участю: військових підрозділів Житомирського гарнізону; зведеного військового оркестру у складі духового оркестру, Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, оркестру 95-ї окремої десантно-штурмової бригади; театрально-хореографічної студії «Світлячок»; Житомирського академічного ансамблю танцю «Сонечко».

Під час урочистостей також відбудеться молитва священників за Україну, вшанування пам’яті видатних українців, урочисте проходження роти почесної варти з Державним Прапором України, відкриття виставки інформаційно-просвітницьких стендів про ідентифікацію українського руху в різні часи під назвою «Фактор свободи».

«Кульмінаційною заходу стане випуск білих голубів у небо, як символу миру та світлих душ загиблих воїнів, Героїв України», - інформує міська рада й нагадує, що у Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді заходи до Дня Захисника України розпочалися вже 10 жовтня та триватимуть 4 дні.

План заходів дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, на святкування Покрови та Дня українського козацтва у Житомирі в 2019 році планують витратити близько 200 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День захисника свято концерт репетиція  
Матеріали по темі