Події

На Корбутівці у Житомирі Opel намагався уникнути зіткнення з попутним авто та виїхав на зупинку, де збив чоловіка

15 October 2019, 10:57

На вулиці Чуднівській у Житомирі автомобіль збив людину, що стояла на зупинці громадського транспорту.

Про це пізно ввечері 14 жовтня повідомили користувачі соцмережі.

«Сьогодні на зупинці «Спорткомплекс "Динамо"» трапився наїзд на людину, яка стояла на зупинці в очікуванні маршрутного таксі, людина жива, але поїхала «швидкою». Поліція і швидка допомога приїхали оперативно», – йдеться у дописі Віталія Білецького, який також оприлюднив відео з місця події.


У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info розповіли подробиці ДТП: за попередньою інформацією, водій Opel намагався уникнути зіткнення з авто, що їхало попереду, тому і вискочив на тротуар.

«О 18:25 год. 14 жовтня громадянин 1976 року народження, керуючи автомобілем Opel Astra, рухався по вулиці Чуднівській в напрямку майдану Соборного та на перехресті вулиць Чуднівської та Івана Богуна з’їхав на тротуар для уникнення зіткнення з автомобілем, що рухався попереду. Внаслідок такого маневру Opel здійснив наїзд на пішохода, 1984 року народження. Чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до міської лікарні №2. На місці події працювала слідчо-оперативна група, патрульні забезпечили охорону місця події», – повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції в Житомирській області Тетяна Носадчук.

Відео з місця події, на якому чітко видно наїзд на людину, надвечір 15 жовтня опублікувало КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.


Як повідомляв Житомир.info, вранці 13 жовтня 2019 року на проспекті Незалежності в Житомирі автомобіль збив велосипедиста і поїхав з місця пригоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вулиця Чуднівська пішохід  
Матеріали по темі