Події

У Житомирі ТОРівці розбороняли масову бійку на Великій Бердичівській

15 October 2019, 16:53

Уночі 13 жовтня працівники підрозділу ТОР розбороняли учасників бійки на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі. За допомогою кулаків стосунки між собою намагалися з’ясувати семеро осіб.

Про це 15 жовтня Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«13 жовтня, о 01:10 год., на спецлінію «102» надійшов виклик, що на вулиці Великій Бердичівській, 67 відбувається бійка. Спецпідрозділ Тактико-оперативного реагування прибув за адресою виклику, де відбувалася бійка за участю семи осіб. Громадян було доставлено до Житомирського міського відділу поліції для подальшого з’ясування обставин події, написання заяв і дачі пояснень», – повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції в Житомирській області Тетяна Носадчук.

До речі, 15 жовтня читач телефоном розповів Житомир.info про ще дві нічні бійки, які, з його слів, сталися у ніч з 12 на 13 жовтня. Одна сутичка, за інформацією читача, була біля нічного клубу «Miami», що на вулиці Перемоги, 10, інша – біля клубу «Максимум», який знаходиться на Великій Бердичівській, 21. За останньою адресою, стверджує читач, він бачив чоловіка, який лежав на землі та, імовірно, був побитий.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info зазначили, що інформації стосовно бійок за вказаними адресами не мають.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 19 травня 2019 року в центрі Житомира сталася масова бійка. На вулиці Леха Качинського, що поряд з майданом Соборним, відбувся конфлікт між чоловіками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка хуліганство ТОР Велика Бердичівська  
Матеріали по темі