Місто

Тендер на ремонт дороги Житомир-Вереси відмінили, бо замовник оприлюднив не те технічне завдання

16 October 2019, 13:18

Тендер на ремонт дороги до Вересів, в якому вже майже визначили переможця, скасували, бо замовник завантажив на ProZorro інше технічне завдання.

Про це йдеться у повідомленні про відміну торгів по капітальному ремонту дорожнього покриття вул. Вересівський шлях та дороги Житомир-Вереси до перехрестя з трасою Київ-Чоп. Дане повідомлення опубліковане на ProZorro 15 жовтня.

«У ході розгляду тендерної пропозиції учасника, пропозиція якого за результатом оцінки визначена найбільш економічно вигідною, а саме ПП «Артембуд» на відповідність вимогам тендерної документації Замовником було виявлено, що Замовником у складі Тендерної документації було оприлюднено неостаточну редакцію Додатку №6 «Технічне завдання на роботи по об'єкту…, що у свою чергу не дає змоги Замовнику закупити ті роботи, які він першопочатково мав намір закупити. Крім того, закупівля робіт та подальше виконання робіт згідно з вже завантаженим Додатком №6 до Тендерної документації буде суперечити затвердженій проєктно-кошторисній документації, яка пройшла державну експертизу, та, відповідно, чинному законодавству України», - йдеться в повідомленні.

Скрін з повідомлення про відміну торгів

Нагадаємо, 10 вересня управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило про проведення тендеру на капітальний ремонт дороги на Вереси з очікуваною вартістю в 25 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня був оприлюднений протокол розкриття пропозицій, за яким приватне підприємство з Одещини «Артембуд» запропонувало найвигіднішу ціну – 16,6 млн грн за капремонт Вересівського шляху і дороги Житомир-Вереси, та очікувало на рішення тендерної комісії щодо визнання його переможцем торгів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вереси дорога капремонт УКБ  
Матеріали по темі