Місто

​У Житомирі через ремонт мережі біля Чуднівського мосту на кількох вулицях не буде води і не ходитимуть тролейбуси до гідропарку

16 October 2019, 15:26

У Житомирі водоканал планує замінити аварійний трубопровід поблизу Польського дому на вулиці Чуднівській. На час проведення робіт, які розпочнуться 17 жовтня, буде відсутнє водопостачання прилеглих вулиць та обмежено рух транспорту.

Про це 16 жовтня повідомила пресслужба КП «Житомирводоканал» на сторінці у соцмережі.

«17 жовтня КП "Житомирводоканал" замінюватиме аварійну ділянку трубопроводу поблизу Польського дому. Унаслідок проведення робіт буде відсутнє водопостачання на вул. Чуднівська (від 10 до 16 будинку), вул. Набережна під скелями, вул. Купальна (від 30 до 46 будинку), вул. Мальованська набережна та у прилеглих до них провулках. Просимо мешканців, які проживають у цьому районі, зробити необхідний запас води», - йдеться у повідомленні.

Орієнтовна тривалість робіт - 17-18 жовтня.

«Зверніть, будь ласка, увагу на те, що унаслідок проведення робіт буде обмежено рух транспорту. З 10:00 тролейбуси за маршрутом "Гідропарк" курсувати не будуть», - додали у пресслужбі водоканалу.

Нагадаємо, 14 жовтня приватне підприємство пошкодило трубопровід на вулиці Чуднівській у Житомирі, через що два мікрорайони – Корбутівка і Мальованка залишились без води.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2019 водоканал зупинив водопостачання в місті Житомирі через складність ремонтних робіт на Чуднівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода ремонт рух транспорту  
Матеріали по темі