Місто

Новий фонтан біля житомирської школи №17 – розвага для дітей та місце для фотографування

16 October 2019, 17:24

У дворі Житомирської загальноосвітньої школи № 17 – гамірно і весело: 16 жовтня на перервах та після уроків біля новоствореного фонтана розважаються учні. Діти нахиляються до басейну фонтана, занурюють у воду руки, а дехто – навіть і голову. Не оминають територію школи і дорослі та радо фотографуються біля водограю.


Нагадаємо, фонтан біля житомирської загальноосвітньої школи № 17, що на вулиці Київській, 49, увімкнули 15 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, 30 липня 2019 року мер Житомира розповідав, що закінчити будівництво скверу та реконструкцію фонтану біля школи № 17 підрядники повинні до початку нового навчального року.

А перед початком нового навчального року, 30 серпня 2019, начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов розповідав, на якому етапі ремонтні роботи біля житомирської школи №17, однак точних термінів їх закінчення він не називав. В’ячеслав Глазунов також повідомляв, що облаштування скверу, який знаходиться біля навчального закладу і входять до проєкту реконструкції стадіону «Спартак Арена», на завершальному етапі. На той час у сквері, зокрема, облаштовували чашу фонтану.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан ЗОШ №17  
Матеріали по темі