Місто

​Біля житомирського Metro відбудеться грандіозний Gastro Fest: крафтові продукти, гриль-меню, чемпіонат з кулінарного мистецтва

17 October 2019, 15:03

Уже цього тижня, упродовж трьох днів, на території ТЦ METRO у Житомирі відбудеться неймовірний Gastro Fest!

18, 19, 20 жовтня на парковці біля торговельного центру на житомирян та гостей фестивалю чекатиме грандіозне кулінарне дійство. Зранку і до пізнього вечора тут працюватиме понад 10 майданчиків з різноманітними стравами на грилі. Тож це гарна нагода насолодитись запашними ковбасками, спробувати соковитий стейк з яловичини, чи потішити себе корисною рибою, щойно приготовленою на відкритому вогні.

Окрім того, на гостей свята чекатиме широкий вибір крафтових продуктів та напоїв: мацики, в’ялене м'ясо, сири, солодощі та багато інших смаколиків.

Родзинкою фестивалю стане Battle Chefs - кулінарний батл, який проходитиме у приміщенні торговельного центру METRO 18 та 19 жовтня у рамках Всеукраїнського чемпіонату з кулінарного мистецтва та сервісу. Ці щорічні змагання, організовані Житомирською обласною асоціацією кулінарів України, вже стали знаковою кулінарною подією країни. Кращі кухарі з різних куточків України приїдуть до Житомира, аби продемонструвати свою майстерність та поборотися за титули у різних номінаціях чемпіонату.

Тож гості Gastro Fest упродовж двох днів проведення чемпіонату зможуть поспостерігати за вправністю ТОПових шеф-кухарів та відвідати унікальні майстер-класи, аби перейняти цінний досвід та дізнатися усі секрети приготування різноманітних страв.

Кулінарна подія року чекає на тебе та твоїх друзів і рідних! Місце зустрічі - ТЦ METRO за адресою проспект Незалежності, 55 В. Час проведення 18, 19 та 20 жовтня з 9.00 до 22.00.

Проведіть вихідні корисно та смачно!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фестиваль кулінарний батл  
Матеріали по темі