Влада

«Київський десант» в Житомирській ОДА поповнився т.в.о. директора департаменту регіонального розвитку

17 October 2019, 17:17

В керівництві департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації чергові зміни: на сайті ОДА змінилася інформація про керівника департаменту – тепер т.в.о. директора Хоменко Інна Вікторівна.

З 20 вересня 2019 року за угодою сторін звільнився директор департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації Євген Кульчицький, який пропрацював на цій посаді трохи більше року. Після цього керував департаментом заступник директора Віктор Мединський.

На брифінгу 16 жовтня голова ОДА Віталій Бунечко повідомив, що Віктор Мединський буде відсторонений від керівництва департаментом регіонального розвитку, але залишиться працювати там на посаді заступника директора. Зі слів Бунечка випливало, що причина відсторонення полягає в тому, що Мединський не повідомив керівництво ОДА про своє спілкування з журналістами й Віталій Бунечко був вражений, коли побачив по телевізору його коментар.

Офіційної інформації про нову керівницю департаменту на сайті ОДА немає, але в Єдиному державному реєстрі декларацій є щорічна декларація за 2018 рік Хоменко Інни Вікторівни, яка проживає у Києві та працює заступником начальника управління – начальником відділу кошторисно-договірної роботи управління впровадження проєктів будівництва департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської облдержадміністрації.

Скріншот з сайту ОДА

Зазначимо, що розпорядженням голови ОДА від 10 жовтня 2019 року оголошений конкурс на посаду директора департаменту регіонального розвитку, документи він кандидатів приймаються до 25 жовтня.

Нагадаємо, розпорядженням голови ОДА від 26 вересня 2019 року до департаменту регіонального розвитку приєднали управління дорожнього будівництва та інфраструктури і відділу енергетичного менеджменту.

Як повідомляв Житомир.info, з 6 вересня 2019 року заступницею голови ОДА працює Наталія Остапченко, яка до цього була начальницею управління фінансів Бородянської райдержадміністрації Київської області. 17 жовтня колишній начальник Київського вокзалу Олег Шарварко став керівником апарату Житомирської ОДА. А на посаду першого заступника голови Житомирської облдержадміністрації претендує киянин Володимир Федоренко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА департамент Хоменко 
Матеріали по темі