Події

У сервісних центрах МВС у Житомирській області до двох водіїв, які хотіли перереєструвати свої авто, викликали поліцію

18 October 2019, 16:56

У четвер, 17 жовтня, одразу в двох сервісних центрах МВС в Житомирській області перереєстрація авто закінчилася викликом правоохоронців.

Інциденти трапилися у Радомишлі та Бердичеві, — повідомив Житомир.info 18 жовтня Регіональний сервісний центр МВС у Житомирській області.

«Зокрема, у Радомишлі до територіального сервісного центру МВС № 1845 звернувся мешканець Попільнянського району з наміром перереєструвати ВАЗ 21104. Під час проведення операції було направлено запит до сервісного центру МВС у Чернівцях, де автомобіль реєструвався раніше. У результаті проведення перевірок виявилося, що транспортний засіб знаходиться у розшуку», — йдеться у повідомленні.

Другим «щасливчиком» виявився мешканець Бердичева, котрий приїхав у ТСЦ МВС № 1842 для реєстрації Audi A4. Адміністратор сервісного центру провів перевірку за Єдиним державним реєстром транспортних засобів МВС, в результаті якого було встановлено, що автомобіль розшукується Управлінням патрульної поліції в м. Києві як учасник ДТП.

Про ці факти працівники ТСЦ МВС повідомили правоохоронні органи.

«Варто відзначити, що протягом 9 місяців цього року в сервісних центрах МВС в Житомирській області було виявлено 5 авто, що знаходяться в розшуку, і 47 транспортних засобів, номери агрегатів яких змінені, підроблені або розшукуються», — інформує пресслужба РСЦ.

Нагадаємо, водії, які з тих чи інших причин вирішили перефарбувати авто, повинні пройти його перереєстрацію в одному з сервісних центрів МВС. За невнесення даних про переобладнання транспортного засобу до техпаспорта уперше водієві загрожує штраф 340 грн, удруге – вилучення прав та вирішення справи в суді. Порушника можуть обмежити у праві виїзду на автомобілі за кордон.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році в «паспортному столі» в Житомирській області затримали жінку, яка майже пів року переховувалася від поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сервісний центр МВС перереєстрація  
Матеріали по темі