Події

​На залізниці в Коростені 39-річного чоловіка затягнуло під вантажний поїзд

19 October 2019, 13:26

18 жовтня в місті Коростень Житомирської області 39-річний чоловік, що стояв на пероні, опинився під вантажним потягом, що проїжджав повз.

На щастя, він вижив, — повідомив 19 жовтня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася вранці 18 жовтня. Унаслідок потрапляння під вантажний потяг травми отримав 39-річний житель райцентру. Попередньо, близько 9.10 чоловік, який знаходився на пероні місцевого залізничного вокзалу, потрапив під вантажний потяг, що проходив повз. Унаслідок наїзду 39-річний коростенець отримав травму ноги та був ушпиталений до травматологічного відділення Коростенської лікарні. Триває встановлення всіх обставин події», - інформує поліція.

Поліцейські закликають громадян дотримуватись правил безпеки на залізниці: переходити залізничні колії тільки в установлених місцях, по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

Перед тим, як увійти в небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближенні до перону чи платформи. Подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга.

Нагадаємо, 13 жовтня 2019 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області 42-річний чоловік потрапив під потяг Шепетівка – Коростень.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 7 жовтня 2019 року в Попільнянському районі Житомирської області потяг травмував 55-річного чоловіка, який лежав на коліях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд травмування Коростень  
Матеріали по темі