Місто

​З люка неподалік житомирської «панчішки» четвертий день біжить вода: водоканал не має вільних «рук»

19 October 2019, 15:35

На вулиці Богунській у Житомирі, яка починається біля панчішної фабрики й проходить уздовж виробничих приміщень, четвертий день біжить вода з люка.

Про проблему 19 жовтня Житомир.info розповів житомирянин Вадим і надав фото. На них – паркан «панчішки», вузька дорога і притиснутий кам’яною брилою люк на тротуарі, з-під якого струменить чиста вода.

«Біжить із середи, 16 жовтня. Витік почався після пориву на провулку Тайберів, який розташований поряд. У той час, як люди сидять без води, чиста вода збігає в дренажний люк. Хто за неї платитиме? В аварійній службі, куди я та інші мешканці зверталися в ці дні, чітко не відповідають, коли там буде ремонт. Записують адресу, контактний телефон і на цьому все. Ми обурені», - повідав Вадим і додав відео пориву станом на ранок 19 жовтня.


Кореспондент Житомир.info спробувала отримати відповідь в аварійній службі водоканалу (телефон 240-810) стосовно причин витоку та термінів ремонтних робіт. Диспетчер вкотре записала адресу пориву, контактний номер, але нічого конкретного щодо строків усунення відповісти не змогла.

У коментарях під дописом житомирського водоканалу від 18 жовтня читаємо, що заминка сталася через великий обсяг робіт по вулиці Чуднівській, що на Богунську організували підвіз води та що споживачі з лічильниками не сплачуватимуть за пролиту воду:

За коментарем Житомир.info 19 жовтня звернувся до головного інженера КП «Житомирводоканал» Сергія Єрьоміна і отримав відповідь:

«У зв'язку з заміною мережі на Чуднівській, 56 «випало» з роботи дві бригади та два екскаватори, сьогодні чергова бригада взяла в роботу аварії, де будинки без води. Якщо на сьогоднішній вечір буде без змін, то, можливо, завтра (20 жовтня) цей порив ліквідуємо. Дякую за терпіння».

Нагадаємо, 9 жовтня 2019 водоканал вимкнув водопостачання в місті через складність ремонтних робіт на водогоні на вулиці Чуднівській, а 17-18 жовтня 2019 попередив, що через ремонт мережі біля Чуднівського мосту в Житомирі на кількох вулицях не буде води й не ходитимуть тролейбуси.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2019 повідомлялося про порив біля водоканалу на Чуднівській, а у серпні 2019 біля міськради на Великій Бердичівській бив потужний «гейзер».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал порив вул. Богунська Єрьомін  
Матеріали по темі