Влада

Через проєкт LIFT заявки на посади голів РДА у Житомирській області подали більш як 500 претендентів

20 October 2019, 11:00

Упродовж 2 місяців на Житомирщині подали понад 500 заявок на посади голів райдержадміністрацій через проєкт «LIFT», який ініціював Президент Володимир Зеленський.

Про це 18 жовтня повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

Усього через проєкт LIFT на Житомирщині подали вже 524 заявки. Голова ОДА провів 10 співбесід із претендентами, далі вони мають пройти співбесіди в Офісі Президента. Чотири людини вже чекають на своє призначення на посади.

«Понад півтисячі заявок надійшло до проєкту LIFT від людей, які бажають змінити країну та Житомирщину. Вже мав співбесіди з 10 претендентами, 4 з яких отримали погодження й від Офісу Президента. Проєкт LIFT на Житомирщині набирає обертів і, впевнений, що вже невдовзі представимо нових очільників у районах – Коростенському, Житомирському, Чуднівському та Бердичівському», – запевнив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Процес відбору до призначення голів РДА не завершується. Всі охочі можуть відправити свою анкету за посиланням.

Нагадаємо, LIFT – це проєкт команди Президента України Володимира Зеленського, через який у серпні 2019 шукали голів райдержадміністрацій, в тому числі й у Житомирській області.

Про проєкти розпоряджень президента про призначення трьох голів РДА в Житомирській області — Бердичівської, Житомирської та Чуднівської — стало відомо 9 жовтня 2019 року, а 16 жовтня Уряд схвалив призначення Тарасюка Юрія Володимировича головою Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженнями від 9 липня 2019 року президент Володимир Зеленський звільнив голів двох райдержадміністрацій у Житомирській області: Бердичівської – Петра Яригіна та Черняхівської – Миколу Жилінського. 11 липня президент звільнив трьох голів РДА: Брусилівської – Анатолія Шишковського, Коростенської – Сергія Дмитрука, Олевської – Дмитра Лазаренка. Розпорядженнями від 23 серпня були звільнені ще 17 голів райдержадміністрацій Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА президент LIFT  
Матеріали по темі