Події

​Суд відпустив під заставу в 2 тис. грн серійного злодія, який розбивав скло і обкрадав автівки в Житомирі

22 October 2019, 15:31

У Житомирі застава для рецидивіста-крадія склала 2 тисячі гривень.

Про це 22 жовтня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Крайнього разу 51-річного житомирянина поліцейські затримали 10 вересня за обґрунтованою підозрою у причетності до крадіжки відеореєстратора із автомобіля жительки обласного центру. Тоді судом чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з тим, що поліцейські зафіксували порушення підозрюваним встановлених обмежень пересування, до суду було подано клопотання про взяття його під варту.

«Чоловік кілька місяців, як вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. Це далеко не перше його ув’язнення. А за цей відносно незначний проміжок часу після звільнення він уже встиг «відзначитись», за нашою інформацією, щонайменше 5-6 новими крадіжками», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.

У всіх випадках чоловік обирав залишені в дворах багатоповерхівок чи на стоянках Житомира без нагляду автівки, розбивав у них скло та забирав з салонів цінні речі.

«Днями слідчим суддею Богунського районного суду було розглянуто подане слідчими клопотання та ухвалено рішення про взяття підозрюваного під варту з можливістю внесення застави у розмірі… 2 тисяч гривень. 21 жовтня ці кошти були сплачені на відповідний рахунок, а відтак чоловік був звільнений з-під варти», - повідомили в пресслужбі поліції.

Нагадаємо, 11 вересня у Житомирі затримали нічного автозлодія, який за два тижні обікрав 6 машин.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня 2019 року неподалік Житнього ринку в Житомирі поліцейські затримали автозлодія одразу після крадіжки мобільного телефона з Renault, а в серпні 2019 неподалік Сінного ринку житомиряни спіймали парубка, який ліз у чуже авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автозлодій крадіжка застава  
Матеріали по темі