Події

​У ДТП зі шкільним автобусом у Житомирській області загинув чоловік

23 October 2019, 11:22

У Коростишівському районі Житомирської області в результаті зіткнення автомобіля зі шкільним автобусом загинув чоловік.

Про це 23 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 жовтня близько 14.30 на автодорозі між селами Шахворостівка та Три Копці. За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ-2105, 57-річний житель Коростишівського району, рухаючись з боку Шахворостівки, не впорався з керуванням та допустив бокове зіткнення зі шкільним автобусом «Богдан», під керуванням 65-річного жителя райцентру. У результаті зіткнення водій автомобіля ВАЗ загинув на місці події. Під час ДТП дітей в автобусі не було», - зазначає поліція.

За повідомленням, згодом до лікарні із забоями та саднами звернулась пасажирка автобуса, 22-річна жителька міста Коростишів. Нині вона проходить амбулаторне лікування.

«Поліція з’ясовує причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - інформує відділ комунікації.

Нагадаємо, у 2017 році у Коростенському районі в ДТП потрапив шкільний автобус, в якому їхали 16 учнів, а в 2018 році на трасі Київ-Чоп у Житомирській області шкільний автобус зіштовхнувся з Toyota.

Як повідомляв Житомир.info, у смертельній аварії, яка трапилася увечері 18 жовтня 2019 року на вулиці Перемоги в Житомирі, загинула пенсіонерка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія шкільний автобус  
Матеріали по темі