Події

Сім’я житомирян потрапила до лікарень: жінка – до опікового відділення, діти – до реанімації

23 October 2019, 11:42

Двоє дітей з Житомира потрапили до реанімації з попереднім діагнозом «отруєння чадним газом». Жінка, яка, очевидно, є їхньою матір’ю, госпіталізована до опікового центру.

Про випадок у коментарі Житомир.info 23 жовтня повідомили в пресслужбі Управління ДСНС України у Житомирській області.

«22 жовтня до реанімаційного відділення Житомирської дитячої обласної лікарні з попереднім діагнозом «отруєння чадним газом» госпіталізовано двох хлопчиків, 2006 та 2013 років народження. До опікового відділення Житомирській обласної клінічної лікарні госпіталізовано ще одну особу, жінку. Усі троє – жителі міста Житомира. Очевидно, це сім’я, адже прізвище у хворих однакове», – поінформували в ДСНС.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Житомирської міської ради Микола Дідківський у розмові з журналістом Житомир.info зазначив, що сім’я, про яку йде мова, проживає на вулиці Степана Бандери, що в Богунському районі Житомира. Коли сталася подія, жодні служби на місце викликані не були, в тому числі і «швидка». За попередньою інформацією, дружину та дітей до медзакладів доставив батько. Зі слів Миколи Дідківського, за першочерговими даними, причина отруєння дітей і травмування жінки може бути пов’язана з газовими приладами. Усі обставини та причини події з’ясовують відповідні служби.

Як повідомляв Житомир.info, 14 лютого 2018 року в Андрушівському районі Житомирської області до районної лікарні з підозрою на отруєння чадним газом госпіталізували родину з чотирьох осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чадний газ отруєння реанімація госпіталізація  
Матеріали по темі