Політика

​У Раді створили міжфракційне об’єднання «Житомирщина», яке очолив Богдан Кицак

23 October 2019, 12:54

На засіданні Верховної Ради 17 жовтня 2019 року народні обранці створили міжфракційне об’єднання під назвою «Житомирщина».

Брифінг щодо створення нового міжфракційного об’єднання транслював парламентський телеканал «Рада».

До складу об’єднання увійшли 8 народних депутатів, очолив об’єднання представник партії «Слуга народу» по Бердичівському округу №63 Богдан Кицак.

До складу групи також увійшли народні депутати від Житомирської області Дмитро Костюк (65 ВО, Слуга народу), Тетяна Грищенко (66 ВО, Слуга народу), Сергій Кузьміних (67 ВО, Слуга народу), Ігор Герасименко (62 ВО, Слуга народу), Володимир Арешонков (64 ВО, самовисуванець), Галина Янченко (народна депутатка, номер 5 у списку від «Слуги народу», безпартійна, заступниця голови однойменної фракції у ВР, заступниця голови Комітету з питань антикорупційної політики) та Арсеній Пушкаренко (народний депутат, номер 81 від партії «Слуги народу», безпартійний, член однойменної фракції та Комітету з питань бюджету).

«Ми будемо з колегами координувати свої зусилля у роботі з виборцями, у відстоюванні інтересів громади Житомирщини. Кожен з нас має свій життєвий досвід і довіру людей. І я переконаний, що цю довіру ми обов’язково виправдаємо», – сказав на брифінгу у Верховній Раді Арсеній Пушкаренко.

«Я покладаю великі надії на те, що ми зможемо розвивати інфраструктуру регіону, медицину, оборону. Житомирщина славиться своєю 95-ю бригадою. Але є одна проблема – надання житла військовослужбовцям. Шляхи її вирішення існують, тому ми будемо працювати над цим», – пообіцяв Сергій Кузьміних.


Відео з YouTube-сторінки телеканалу «Рада»

Нагадаємо, у 2014 році нардепи створили міжфракційне об’єднання «За Житомирщину», яке очолив депутат від «Народного фронту» Павло Дзюблик. Незабаром до складу об’єднання увійшли командир «Айдару» та нардеп від Бердичева. У 2017-му нардепи з МО «За Житомирщину» підписали звернення до Кабміну щодо виплати субвенції на зарплату медикам.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 двоє з шести нардепів-мажоритарників від Житомирської області очолили підкомітети у своїх комітетах Верховної ради, шість нардепів від Житомирської області направили звернення міністру інфраструктури Владиславу Криклію щодо житомирського аеропорту, а закон щодо припинення депутатських виплат за прогули підтримали не всі мажоритарники від Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міжфракційне об'єднання Житомирщина нардеп ВР  
Матеріали по темі