Події

​Суд виніс вирок хулігану, який побив скло у дверях та касах залізничного вокзалу в Бердичеві

23 October 2019, 14:51

У Бердичеві суд виніс вирок чоловіку, який з хуліганських спонукань подебоширив в приміщенні залізничної станції: побив скло у касах, вікні довідок та в дверях, чим на дві години паралізував роботу вокзалу.

Про це 22 жовтня повідомила пресслужба Бердичівського міськрайонного суду.

«Бердичівським міськрайонним судом Житомирської області визнаний винуватим громадянин І. у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство). Встановлено, що І., перебуваючи у приміщенні залізничного вокзалу станції Бердичів, що є громадським місцем, діючи з хуліганських спонукань, ігноруючи загальноприйняті правила порядності та добропристойності, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, кулаком правої руки розбив скло у вікні довідкового бюро залізничного вокзалу, після чого вийшов з будівлі вокзалу. Далі, через 5 хвилин І. повернувся до приміщення вказаного вокзалу, де, продовжуючи діяти з хуліганських спонукань, ігноруючи загальноприйняті правила порядності та добропристойності, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, кулаком правої руки розбив скло вхідних дверей даної будівлі, після чого відразу підійшов до кас у приміщенні вокзалу та кулаком правої руки розбив скло у касі № 2 та № 3, чим на 2 години паралізував роботу залізничного вокзалу станції Бердичів та заподіяв ПАТ «Українська залізниці» РФ «Південно-західна залізниця" ВП Козятинська дирекція залізничних перевезень станція Бердичів матеріальної шкоди на загальну суму 5859 грн 23 коп.», - йдеться у повідомленні суду.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину визнав повністю. Розуміє, що був неправий, шкодує про вчинене, кається.

Оцінивши наведені докази в їхній сукупності, суд вважає винуватість обвинуваченого доведеною повністю та кваліфікує його дії за ч. 1 ст. 296 КК України як хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю.

Суд призначив чоловіку покарання у виді обмеження волі на строк 1 рік та підставі ст. 75 ККУ звільнив від відбування покарання з випробуванням протягом одного року іспитового строку. Окрім того, хуліган має відшкодувати Укрзалізниці 5859 грн матеріальної шкоди.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2018 у Бердичеві нетверезого дебошира, який побив двох жінок і накинувся на поліцейського, заспокоювали «Тереном-4».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів вокзал хуліган дебош суд вирок  
Матеріали по темі