Місто

​Житомирська міська рада виставила на аукціон приміщення на Промавтоматиці. Стартова ціна 814 тис. грн

23 October 2019, 16:11

Житомирська міська рада оголосила аукціон з продажу нежитлового приміщення площею 79,3 кв.м, що знаходиться в 14-поверхівці на Промавтоматиці.

Про це 23 жовтня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію начальника відділу по управлінню та приватизації комунального майна Олени Кравчук.

19 листопада відбудеться аукціон з продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Івана Сльоти, 60. Об’єкт виставлено на продаж відповідно до рішення Житомирської міської ради від 17.09.2019 №1576.

«Стартова ціна приміщення загальною площею 79,3 кв.м складає 814 тисяч 569 гривень 60 копійок з ПДВ. Дане нежитлове приміщення розташоване на першому поверсі 14-ти поверхового житлового будинку, забезпечене водо-, електропостачанням та водовідведенням. Об’єкт знаходиться в 100 м від вул. Івана Сльоти та 150 м від вул. Шевченка. Місце розташування приміщення забезпечує зручність під’їзних шляхів автомобільного транспорту. Зупинки громадського транспорту - у зоні пішохідної доступності», - йдеться у повідомленні.

Приватизація об’єкта відбудеться шляхом продажу на електронному аукціоні через систему електронних торгів «ProZorro.Продажі».

Нагадаємо, до переліку об’єктів комунальної власності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації у 2019 році, хочуть додати нежитлове приміщення у будинку на вул. Вітрука, 41.

Як повідомляв Житомир.info, за рік функціонування системи ProZorro.Продажі влада Житомира продала з аукціону комунальної нерухомості на 101 млн 976 тис. грн і займає друге місце в Україні по об'єму залучених від малої приватизації коштів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон приміщення Сльоти  
Матеріали по темі